massage

Massages

Effecten van een massage.

Massage brengt lichaam en geest in balans. Laat je regelmatig masseren

dan verhoogt dit  je weerstand, krijg je meer energie en soepele spieren.

Stress, zorgen of vermoeidheid blijven vaak “vastzitten” in je lichaam.

Tijdens een massage voer je overtollige spanning en afvalstoffen af waardoor je weer lekker in je vel zit. Of je nu klachten hebt of gewoon wilt ontspannen, een massage is een weldaad voor ieder mens.

massagepraktijktw7.webp

Dat weten ze in Oosterse culturen al eeuwen lang. Bij FeelGood Body & Mind kun je genieten van diverse type behandelingen variërend van sportmassage, hotstone massage, zwangerschapsmassage en nog veel meer.

Ontspannings Massage

Ontspanningsmassage is een lichaamsmassage direct op de huid, waarbij een goede massageolie gebruikt wordt. Ik werk met de producten van Weleda waarbij je zelf jouw heerlijke geurtje mag uitkiezen.

Een goede ontspanningsmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk werken voor het behoud van een goede gezondheid.
Uiteindelijk is de ontspanningsmassage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. Bij een ontspanningsmassage is de ademhaling dieper, worden spieren en pezen soepeler, wordt het lichaam beter doorbloed, wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd en komt er rust in het hoofd. Veel klachten worden zo voorkomen of opgeheven.

Deep Tissue Massage

Deep tissue massage is een vorm van massage die zich richt op de diepere spierlagen en het bindweefsel van het lichaam. Het is vooral nuttig voor chronisch gespannen en verkrampte gebieden, zoals een stijve nek, lage rugpijn en pijnlijke schouders. Wanneer er sprake is van chronische spierspanning kan dit de bloedcirculatie blokkeren, pijn veroorzaken en de bewegingsvrijheid beperken. En verhinderen ook de vrije stroom van energie door het lichaam. Deze weefsel massage werkt, door het fysiek afbreken van spanning en verklevingen, om de pijn te verzachten en de normale bewegingsvrijheid te verbeteren.

Hotstone Massage

Bij deze diep verwarmende massage wordt gebruik gemaakt van warme stenen. De warmte trekt dieper in het weefsel wat de ontspanning nog meer bevordert en helpt tegen spierkrampen. Afvalstoffen komen los en door de massage worden deze beter afgevoerd. Ook wordt de doorbloeding verbeterd en wordt zuurstof in het weefsel gebracht. Hotstone massage kalmeert lichaam en geest en wordt massageolie op de blote huid uitgevoerd. LET OP: indien de temperatuur buiten zomers is kun je beter een andere massagevorm kiezen.

 

​Voetreflex Massage

Reflexologie is een methode om het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren.
Er zijn reflexgebieden die overeenkomen met de belangrijkste organen, klieren en lichaamsdelen. Punten op de voeten weerspiegelen de stand van deze verschillende systemen en organen. Reflexologie vermindert stress en bevordert ontspanning, Het verbetert de lymfe afvoer en bloedcirculatie,.
Het helpt het lichaam te ontgiften.

 

Zwangerschaps Massage

Tijdens de zwangerschap verandert er veel in je lichaam en vaak komen daar lichamelijke klachten bij kijken.
Een pijnlijke onderrug is een bekend probleem voor veel zwangere vrouwen, terwijl anderen pijnlijke benen, pijnlijke heupen, zwelling, of slapeloosheid kunnen ondervinden. Juist tijdens de zwangerschap is belangrijk goed voor jezelf te zorgen.
Deze massage is mogelijk vanaf 16 weken van je zwangerschap tot aan de bevalling.
Mocht je medische klachten hebben overleg dan eerst met je arts.
De zwangerschapsmassage wordt gegeven in zij-lig.

Stoelmassage

Stoelmassage is een laagdrempelige, effectieve massage van hoofd, nek en schouders, armen, rug en handen. De massage wordt, door de kleding heen, uitgevoerd op een ergonomisch ontwikkelde stoel.
Stoelmassage ontspant en bevordert de bloedcirculatie.

Stoelmassages worden alleen nog toegepast op de werkvloer. Vind je dat jouw collega’s/werknemers stoelmassages verdienen neem dan vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden.

Op de pagina Reviews kun je reacties van anderen lezen.

Openingstijden Massagesalon:

Maandag                14.00 - 17.00

                              20.15 - 21.15

Woensdag              19.00 - 21.00       

Vrijdag                  15.00 - 21.00

massagepraktijktw4.webp

De behandelingen worden gedaan met de olie van Weleda.

Reserveer hier jouw fijne behandeling.

Op de dag zelf is online reserveren niet mogelijk, je kunt wel een e-mail sturen.

Zoek jij een origineel cadeau voor iemand, geef dan ontspanning cadeau.

Bestel hier de digitale cadeaubon. Dit is mogelijk voor diverse bedragen vanaf € 15

Ik ben aangesloten bij de Massagebon.nl, dus deze is ook te gebruiken voor jouw behandeling.

massagebon.nl.png
Cadeaubon